Kreditor Sverige

By internetkonsulterna.se


Posted On 04 Sep 17 - 02:09:00Kreditor Sverige Lanserat!

Nu har vi lanserat vårt Finska koncept Kreditor i Sverige, en site där du som kund (lånetagare) ska kunna överblicka långivarna och se vad dem erbjuder, ungefärliga räntor och avgifter m.m. för att du som kund ska hitta det bästa lånealternativet för dig.

Att jämföra banker, lån & räntor har blivit väldigt populärt och många stora aktörer så som Lendo, Zmarta m.fl erbjuder dig som kund erbjudanden från flera banker. Notera dock att om du gör en koll på dessa siter så kommer dem att göra en kreditupplysning på dig. Hos oss på Kreditor kan du kolla fritt på vår site och sedan om du hittar en långivare som passar dig så ansöker du där direkt.

Kolla gärna in funktionen jämför långivare på Kreditor.nu (Tjänsten är självklart gratis och kräver inget konto). Siten kommer att uppdateras regelbundet, så håll koll om något köp där du behöver finansiering närmar sig!

Utöver vanliga privatlån så hittar du väldigt mycket mer på kreditor.nu bl.a lånekalkylator, snabblån, smslån, kreditkort & låneskola. Allt du behöver veta kring lån samlat på ett ställe!


messages.blogsearch

messages.blogcategories